Mijn tarieven

Tijdens het eerste consult komen we tot een passend aantal sessies. Natuurlijk is het altijd mogelijk om zelf te bepalen hoeveel sessies je wilt. Hieronder geef ik je graag de tarieven die mijn praktijk hanteert :

 

Shiatsu Massage

Shiatsu 60 minuten - €60,00 (vanaf 1 mei 2022 €63,50)
Shiatsu 90 minuten - €90,00

 Mogelijk als ochtend, middag en avondsessie.

 

Oki do Yoga

1 x in de week - €7,50 per les

2 x in de week - €6,- per les

Losse les - €9,50

Online lessen en in de studio

 

Studio Marconilaan

Nieuws volgt.....(zo ook foto's van de studio)

 

 
 
Benieuwd naar een shiatsumassage? Neem dan gerust contact met mij op. Hieronder lees je aanvullende informatie over de zorgverzekering en mijn beroepsprofessionaliteit. 

 

De zorgverzekering & benodigdheden

 

 

De behandelingen zitten niet in het basispakket van de zorgverzekeraar, maar vallen onder alternatieve zorg binnen het aanvullend pakket van een zorgverzekering. Indien je deze aanvullende verzekering hebt, worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor specifieke informatie kan je contact opnemen met je eigen zorgverzekering. Je hebt bij mij geen verwijzing nodig van een huisarts. 

 

 

 

 

Klachten of op- en aanmerkingen:

Als iemand niet tevreden is over de behandeling of een andere op- of aanmerking heeft, stel ik het op prijs als dit met mij wordt besproken, dan kunnen we samen bekijken wat we hieraan kunnen gaan doen. Komen we er samen niet uit? Als therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht bij de geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. De volledige klachtenprocedure kan je teruglezen op:

https://www.gatgeschillen.nl of op https://www.shiatsuvereniging.nl/informatie-over-shiatsu-vereniging-nederland/klachtenprocedure

 

  

 

 

Beroepsvereniging, RBCZ en TCZ

In het contact met mijn clienten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klacht- en tuchtregeling van Shiatsu Vereniging Nedreland en het RBCZ. Een bij het RBCZ aangesloten therapeut valt ook onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.

 

Wkggz en Meldcode

Ik handel volgens de richtlijnen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkggz) en de Meldcode huiselijk geweld en (kinder)mishandeling.

 

Afspraak of informatie

Ik leg je graag persoonlijk uit hoe ik je kan helpen. Neem gerust contact op als je twijfels, vragen of zelf een idee hebt waarin ik mee kan denken. Hieronder vind je meer informatie over mijn praktijk, behandelovereenkomst en de privacy statement.

Privacy statement

Behandelovereenkomst

 

 

Praktijk info:

 

Shiatsupraktijk Leonneke

Leonneke Baltussen

 

Marconilaan 2

5621 AA Eindhoven

 

Telefoon +31 (0) 62 470 16 33

info@shiatsupraktijkleonneke.nl

 

KVKnr.  : 67481604  

BTWnr. : NL001841371B8